Välj en sida

Städ Tjörn

Välkommen till Strandbergs Fönsterputs & Städ AB

Strandberg Fönsterputs & Städ AB

Vi utför städning med kvalitet och vänder oss både till privatpersoner och företag. Befinner du på Tjörn och efterfrågar tjänster inom städ så tveka inte på att höra av dig till oss. För oss har det ingen betydelse om du bara vill ha litet hjälp eller om du är intresserad av mer tidskrävande städservice, för vi finns till för alla på Tjörn som behöver hjälp med städ. Vi avslutar aldrig ett uppdrag innan kunden verkligen är nöjd och anser att arbetet är helt klart. Du kan läsa mer om vad det är vi erbjuder här.

Vårt arbete här på företaget präglas av framför allt kvalitet, noggrannhet och tidseffektivt arbete. Våra medarbetare kan med sin breda erfarenhet hjälpa alla med i stort sett allt som rör städning. Vi använder bara kvalitetsprodukter och redskap när vi städar. Om du har någon fundering eller fråga, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Strandberg Fönsterputs & Städ AB, så ska vi besvara dina frågor. Du kan också få ett kostnadsförslag av oss.

Städning

Välkommen till vårt eminenta företag, Strandbergs Fönsterputs & Städ AB. Oss kan man anlita för det mesta inom städning. Företaget vänder sig till både privatkunder och företagare. Vi ser till att du får det skinande rent och dammfritt.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O för oss. Vi ser till att utföra städning i enlighet med de behov och önskemål som den enskilde kunden har. Vi avslutar aldrig en städning innan kunden känner sig 100 procent nöjd och anser att arbetet är klart.

Små & stora uppdrag

Det har ingen betydelse ifall du vill ha endast litet hjälp, eller behöver mer omfattande och tidskrävande städservice av oss eftersom vårt företag vänder sig till alla. Du kan också abonnera på en städtjänst om du så önskar.

Strandbergs Fönsterputs & Städ AB